De specialiteiten

Maak gebruik van het specialisme

Als online marketing strateeg leer ik bedrijven binnen de voedings- en e-commerce branche meer resultaat te behalen uit hun digitale activiteiten. Mijn specialisme zit daarin op strategisch vlak. Met onderscheidende campagnes, strategische plannen, trainings- en coachingsdagen, optimalisatietrajecten of interim oplossingen. 

Laten we even concreet worden. Een van de meest geleverde diensten is het opzetten van een ijzersterke online marketing strategie, mogelijk in verschillende fase van jouw bedrijfsvoering (opstart, herpositionering, internationalisering). Dit kan zijn op algeheel online level, maar bijv. ook gericht op conversie optimisalisatie, e-mail marketing (automation) of webshop optimalisatie. 

Nu blijft het niet alleen bij plannen maken, maar wil ik ook graag naar de uitvoering toe. Daarin kan ik je helpen met een knallende activatie campagne waarmee we jouw doelgroep gaan activeren. Allesomvattend van A tot Z, van een duidelijk mediaplan tot contentstrategie en van bijsturen en op de conversie doelstellingen tot diepte-analyses op de geleverde resultaten. Of je nu alleen een goed plan op maat wilt of juist de complete uitvoer uit handen wilt geven, het is allemaal mogelijk! 

Marketingsmid - branding - 5

Laten we samen aan de slag gaan!

STUUR EEN MAIL

kim@marketingsmid.nl