online marketing advies tijdens

Jouw SLIJPDAG!

Behoeften aan concreet online marketing advies? Boek dan nu een slijpdag met de Marketingsmid!

Tijdens deze 1 op 1 coaching dag gaan we samen aan de slag met jouw online marketing, zowel strategisch als praktisch. De dag is altijd op maat gemaakt met duidelijke focus op jouw uitdaging.

De Marketingsmid kijkt mee met jouw huidige activiteiten en geeft concreet advies om kansen direct te kunnen benutten. Zo heb jij aan het einde van deze dag een helder en haalbaar plan waarmee jij online marketing voor jouw bedrijf kan laten werken!

Marketingsmid - branding - 9

De slijpdag past bij jou als:

✔ Jij bent verantwoordelijk voor de marketing binnen het bedrijf, of dat nu is als ondernemer of als marketeer in loondienst;

✔Jij hebt er behoeften aan dat iemand eens écht met jou meekijkt;

✔Jij kunt voorbeelden laten zien van minimaal 3 online marketingactiviteiten die al hebben plaatsgevonden, bijv. op sociale kanalen, website of webshop;

✔ Jij wilt een concrete actielijst om online marketing ook echt voor jou te laten werken;

✔ Jij staat ervoor open om de diepte in te gaan, in jouw bedrijf én jouw expertise.

Concreet haal jij uit deze Slijpdag:

✔ Jij hebt een uitgewerkte en heldere, strategische gids over de huidige status van jouw business.

✔ Jij weet exact welke elementen wel en niet werken binnen online marketing in jouw bedrijf om jouw doelstelling te behalen

✔ Jij krijgt hulp van de online strateeg die samen met jou jouw huidige marketingactiviteiten beoordeeld

✔ Jij hebt inzichtelijk wat de klantreis is van jouw klanten om naar conversie (bijv. een aankoop/download/locatie) te komen

✔ Jij ziet nu heel duidelijk waar kansen liggen voor jouw bedrijf op online marketing

✔ Jij snapt nu zelf hoe jij het beste kunt bepalen welke online activiteiten jouw prioriteit krijgt

✔ Jij hebt een duidelijk overzicht van alle acties die er nodig zijn om online te groeien

✔ Jij hebt een duidelijk planning om de acties ook daadwerkelijk uit te voeren

✔ Jij hebt meer kennis gekregen waardoor je snapt hoe jij online marketing kan laten werken voor jouw bedrijf

Marketingsmid - branding - 1

Waarom de Marketingsmid?

Marketingsmid doet marketing nét even anders. Hier leer je de geheimen van de smid en haal jij de kennis in huis. Juist dat geeft jou de juiste ondersteuning om meer waarde te creëren in jouw bedrijf. Natuurlijk kun jij voor meer kennis ook een online programma of gratis training volgen, maar uit mijn ervaring weet ik dat je dan vaak iets mist. Iemand die persoonlijk écht even met jou meekijkt. Iemand die jou niet alleen maar tips geeft, maar die zich ook even in jouw online omgevingen verdiept. Iemand die jou leert hoe jij zelf die beslissingen voor je online marketing kunt maken. Allemaal zodat jij weet in hoeverre de acties die jij nu doet juist zijn. Dat doet de Marketingsmid samen met jou.

KLAAR OM DE DIEPTE IN TE GAAN?

Praktische info

Zo ziet de slijpdag eruit

Wat kun je verwachten van de slijpdag? De dag bestaat uit drie delen; een strategische, een praktisch en een planmatig gedeelte. Ik vertel je hieronder iets meer over inhoud.

De slijpdag duurt van 10.00-16.00 en vindt plaats op een inspirerende locatie (omgeving Gouda) mét lekker eten, drinken en snacks!

Marketingsmid - website - slijpdag

OCHTEND = Strategisch

In de ochtend gaan we strategisch aan de slag. Het doel van de ochtend is om te bepalen welke elementen van online marketing het beste werken voor jouw bedrijf. Daarom lopen we door een aantal facetten om een helder, strategische gids te hebben. Zo kijken we bijv. naar waar je nu staat, naar het onderscheidend vermogen en naar hoe klanten op dit moment jouw producten kopen.  

VOORMIDDAG = beoordelen

In de middag beginnen met het praktische gedeelte. Centraal staat het beoordelen van de activiteiten die je tot nu toe hebt gedaan. Het blijft niet alleen bij vragen zoals wat was effectief en wat miste. Hier ga ik écht met jou meekijken. Afhankelijk van jouw uitdaging en strategische gids uit het ochtendgedeelte, duiken we samen in de materie. Of we nu google analytics, social media statistieken of zoekwoorden onderzoeken, alles is mogelijk!

NAMIDDAG = actieplan

In de middag eindigen we met het planmatische gedeelte. Hiervan is het doel het formuleren van een concreet actieplan waarmee online marketing waarde gaat toevoegen voor jouw bedrijf. Simpel gezegd, wat is er nodig om jouw doelstellingen te bereiken? We doorlopen samen welke acties je concreet moet uitvoeren en hoe jij bepaalt wat de prioriteit krijgt.

Heb jij behoeften om samen met de online strateeg jouw online marketing eens goed onder de loep te nemen? De slijpdag is een volle dag vol kennis, inspiratie en positiviteit waarna je met een schat aan kennis de deur uit loopt en de volgende dag direct aan de slag kunt met steengoed plan voor jouw online marketing. Jij hebt nu namelijk alle tools om online marketing voor jouw bedrijf te laten werken!

De investering voor de slijpdag is €647,- (ex. btw.)

Ja, ik wil een slijpdag!

SPECIAAL VOOR JOU! 

EXTRA: 2 GRATIS BONUSSEN!

Ik vind het heerlijk om cadeaus te geven. Daarom krijg jij twee bonussen bij de slijpdag! Bonussen bomvol geheimen van de Marketingsmid. Gewoon, helemaal gratis.

BONUS #1

GRATIS TERUGKOMGESPREK
T.w.v. €89,-

Yes, dat lees je goed! Jij krijgt een gratis slijpuurtje t.w.v. €89,-. Zo’n 2 maanden ná onze slijpdag vindt dit gratis terugkomgesprek plaats. Hierin kun je niet alleen álle vragen stellen die je nog hebt, maar we kijken ook hoe het nu staat met jouw plan! Hoe gaat het met de uitvoering, waar loop je tegenaan, wat zijn eerste effecten die je al ziet, heb je meer inzicht gekregen in jouw klanten door bepaalde aanpassingen etc. etc. Een uur reflectie waardoor jij nóg meer kennis krijgt en scherp verder kunt bouwen aan jouw online marketing!

marketingsmid - branding - 10
Marketingsmid - branding - 7

BONUS 2

De PDF ‘SLIJPDAG GEHEIMEN’
T.W.V. €47,-

Tijdens het slijpuurtje heb ik een handzaam document dat ik gebruik ter ondersteuning. Eigenlijk was deze alleen bedoeld voor mijzelf, maar ik heb besloten dat ik deze gratis, als bonus, aan jou geef! Zo heb je alle slijpdag geheimen handzaam bij elkaar. Hierin vind je het stappenplan van de dag, maar ook handige tools die we gebruiken om bijv. prioriteiten te stellen. Ook zitten er overzichten en checklists in om online marketing gedurende jouw werkdag makkelijker toe te passen.

Win win dus!

KLANTERVARINGEN

DIT ZEGGEN DE KLANTEN

Kim heeft mij de inzichten en handvaten gegeven om zelf mijn marketing te gaan doen en dit niet volledig uit handen te geven. Zelf weet je immers het beste Waarom je met je bedrijf bent gestart, Hoe je dit doet en Wat je levert. Als je de geheimen van de Marketingsmid kent, kun je meteen aan de slag met jouw marketing!

Arja - Claassen, Moolenbeek & Partners

Heb jij behoeften om samen met de online strateeg jouw online marketing eens goed onder de loep te nemen? De slijpdag is een volle dag vol kennis, inspiratie en positiviteit waarna je met een schat aan kennis de deur uit loopt en de volgende dag direct aan de slag kunt met steengoed plan voor jouw online marketing. Jij hebt nu namelijk alle tools om online marketing voor jouw bedrijf te laten werken!

DIT ALLES VOOR MAAR €647,-

(ex. btw)

STUUR EEN MAIL

kim@marketingsmid.nl